APK-keuring door Autobedrijf Pars Rasol in Den Helder

 

Met inmiddels 25 jaar ervaring in het onderhouden van auto’s is Autobedrijf Pars Rasol in Den Helder het adres voor betrouwbaar onderhoud van uw auto. Uw wagen correct onderhouden betekent meer veiligheid en minder belasting voor het milieu. Wanneer het weer tijd is dat uw auto gekeurd moet worden kunnen wij de APK-keuring voor u uitvoeren. Ook wanneer de laatste keuring problemen aan het licht bracht staan wij voor u klaar en zorgen ervoor dat uw auto weer veilig met APK de weg op kan.

Wat is APK?

De afkorting APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Kort gezegd is dat een reeks technische tests en controles die uw auto moet doorstaan voordat hij mag deelnemen aan het verkeer. De APK-keuring is in het leven geroepen om de veiligheid op de weg te verbeteren en de milieubelasting te verlagen. Een APK-keuring voor uw personenauto is een verplichte keuring en voordat de APK van uw auto afloopt ontvangt u hiervan een bericht per post.

Onze APK service

Om de autokeuring te doorstaan, moet uw auto aan een tal van technische criteria voldoen. Wij kunnen u daarmee helpen. Met onze check voor de keuring bent u er zeker van dat u straks niet voor verrassingen komt te staan. Worden er problemen vastgesteld, dan kan een klein of groot onderhoud op maat een oplossing bieden. We bespreken elke ingreep vooraf met u door en zorgen altijd voor een duidelijke offerte. Pakt u de problemen graag gericht aan? Kies dan voor een grote onderhoudsbeurt inclusief keuring en profiteer van een fikse korting.

Je auto laten keuren in Den Helder?

Kies voor de expertise van Autobedrijf Pars Rasol in Den Helder om uw wagen door de APK-keuring te loodsen en op de weg te houden. Neem vrijblijvend contact op via de telefoon, of stuur ons een email. Graag tot ziens!