APK Keuring

Snel & Voordelig uw auto laten keuren?

APK is een verplicht onderdeel voor uw auto, maar het regelmatig laten onderhouden van uw auto is zeer belangrijk voor zowel het behoud van de waarde als voor de veiligheid.

At your service

De Algemene Periodieke Keuring is verplichte keuring voor uw auto.
Het is door de Nederlandse regering ingesteld om de veiligheid in het verkeer te bevorderen en de milieubelasting zo laag mogelijk te houden. Kortom, uw auto dient aan een serie vastgestelde criteria te voldoen.

 

Wanneer heeft uw auto APK nodig?
U krijgt vanzelf bericht via de post dat de APK van uw auto afloopt. De auto moet voor de vastgestelde datum opnieuw gekeurd zijn, anders ontvangt u automatisch een boete van het Centraal Justitieel planbureau.

 

Wat als mijn auto afgekeurd wordt?
Tijdens een APK wordt alle essentiƫle technische punten van de auto gecontroleerd. Voldoet een van deze punten niet aan de eisen, dan wordt de auto afgekeurd. In dit geval bieden wij vrijblijvend een prijsopgave aan voor reparatie of vervanging van het onderdeel. Wij vragen eerst persoonlijk naar uw toestemming voordat er meer onderhoud wordt uitgevoerd.

Online APK afspraakformulier

  Voornaam *
  Achternaam
  Adres
  Postcode + Woonplaats
  Email
  Telefoon
  Kenteken *
  Voorkeur datum
  Opmerking/Aanvulling

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  Maak nu een afspraak en breng Uw auto langs. Voordeel van deze afspraakformulier is dat u zelf een voorkeurs datum kunt aan geven en wij nemen snel zo mogelijk contact met U om de afspraak te bevestigen

  Heb je een vraag, dan horen we dat graag!

  Contact gegevens

  Adres

  Handelskade 1A
  1785 AC Den Helder

  Email

  info@parsrasol.nl

  Telefoon

  0223 669037

  Heeft u een vraag?

  Vul onderstaand formulier in en autogarage Den Helder Pars Rasol neemt zo snel mogelijk contact met u op.